тринадцять

Просто Киреева
знову летять сльози,
не варто було вірити
настав той час,
коли все треба звірити,
хто друг,хто ворог,
кому все паралельно,
хто поряд і на кого надіятись -
даремно.
ідуть роки - один,два,п`ять,шістнадцять,
та стати використаним можна й через двадцять.
для зради не існує часу.
вона присутня інколи або завжди.
ніде ти не знайдеш від цього спасу.
ніхто не допоможе уникнути біди.
світ підлості,брехні та бруду,
грошей та злиднів,залежного життя.
тікати нікуди - знайде,а
далі - самотнє небуття.
вихід один - боротись до останнього,
боротись до кінця,
остання капля крові від поранення -
пролита за життя.