Псалом

Виктория7
Часом так буває
Голгофу згадаю,
Де Христос вмирав
Святую Кров проляв!

Щоб життя я мала
Христа прославляла,
Своїм життям приклад
Другим подавала!

І тепер радію
Що маю надію,
На Христа Святого
Друга Вірного!

Пісню цю співаю
Спаса прославляю,
Бути вічно з Богом
В небі я бажаю!