Р. Бротиган. Токио, 11 июня 1976

Дюринг Евгений
Я ношу пять стихотворений,
которые записал сегодня
в блокноте,
в том же кармане, где
и паспорт. И могу
предъявить.


–––––––––––––––––––––––––––––––––
R. Brautigan. Tokyo/June 11, 1976

I have the five poems
that I wrote earlier today
     in a notebook
in the same pocket that
I carry my passport. They
are the same thing.