або все, або н чого. укр

Надежда Скульская
(пісня).

бути зіркою ти мрієш?
на години? на вікИ?...
але, з часом, розумієш, -
де зірки, там і дірки.
бо якщо зрічешся мрії,
то чекає інша роль,-
зірка... ні на цей раз зіроу, -
або дірка, або ноль.

ПР. або зірка, або дірка,
або все, або нічого.
від порога, від одвірка
кличе мріями дорога.
кінь крилатий, зорі ясні...
що не дія, то двобій.
шлях до мрії є прекрасний,
але звісно нелегкій.

ти не Бог, не надлюдина,
кличе мрія в небеса,
за годиною година,
шлях до мрії створиш сам.
а сторонньому едино,
та життя спитає з них,
хто відмовився від мрії,
задля лави запасних.

там спокій і відпочинок...
тОбі спокою нема.
мрійник думкою щасливий,
а неспокій... то дарма!
бо коли здійсниться мрія,
щастя, що не має меж,
віднесе тебе на крилах
до небесних світлих веж.

а сторонньому єдино...
буде марним каяття,
якщо так і залишиться
він стороннім до життя.

ПР. або зірка, або дірка,
або все, або нічого.
від порога, від одвірка
кличе мріями дорога.
кінь крилатий, зорі ясні...
що не дія, то двобій.
шлях до мрії є прекрасний,
але звісно нелегкій.