Поки ти молодий

Юля Блюсович
Поки ти молодий - радій!
Тішся кожному подиху вітру!
Щоб у пам'яті щастя твоїй
Залишило найбільший відбиток.

Поки ти молодий - живи!
Насолоджуйся сонцем світанку!
Щоб усе, що в житті ти зробив
Пам'ятав і на смерті останку.

Поки ти молодий - учись!
І черпай все більше із днями!
Тоді діток своїх сам навчиш
Йти услід твоїми стежками.

3.10.2012