Та я не хочу осенiти...

Людмила Дзвонок
Моя ця осінь?.. Може, ні?..
Так, я не хочу осеніти!
Мені кудись іще б летіти,
Люблю блукати по весні!

Моя ця осінь?.. Ні, ні, ні!
Мені ще хочеться дзюрчати,
І милуватись, і кохати...
Які ж бо любі весни дні!

Моя ця осінь... Дивно - так!
Який десяток розміняла...
Давно вуста не фарбувала -
Це, мабуть, старості вже знак.

Моя ця осінь... Сивина...
І зморшки... Ну куди їх діти?
А у думках-то: все летіти...
Лечу, лечу, бо ж не одна!

Моя ця осінь. Є плоди:
Синочки звились, як дубочки,
Онучечка рахує рочки,
Воджу її туди-сюди.

Моя ця осінь... Так, моя,
Та я не хочу осеніти...
               03.10.2012

Картина их Яндекса.