Не повернутись

Михаил Гавриш
Немало хто бачив,що таке моє життя,
краще назавжди зникнути,вперед до забуття,
і де ті люди,що чекали на повернення,
я не можу мовчати,слухайте моє звернення.

Я зникаю,щукати треба там,де не бував ніколи,
але і там мене нема, і закриті штори,
у тих вікнах,де колись я жив,
скажи за що це все, чий це злий вплив?

Я засинаю,жахіття знову повертаються,
зранку знову до життя, я переглядаю,
ті моменти,ті останні секунди,
коли життя було іншим,теперь слова розкуті.

Нажаль мені не повернутись у попереднє життя,
з вірою в це, не чекай на вороття,
не повернусь,забудьте, вже дуже пізно,
зникаю назавжди,шанси повернутись мізерні.

Приспів/Припев
Не повернутись нажаль,            
у це життя,               
я забуваю,всіх вас,             
зник без вороття,               

Искал слова,искал любовь
тонул в омуте,
жизнь разбита на части,
я исчезаю вроде бы.

2 куплет

Ну что же я в который раз убеждаюсь в том,
что жизнь не всегда ведет тебя в отчий дом,
ненависть и любовь,чувств похожие,
были близкими,теперь же просто прохожие.

Волки воют в одиночку, а не в стае,
я ухожу в никуда,одиночество свое убиваю,
мне нужна стая, одному жить сложно,
где вы братья волки,сколько ждать можно?

Я ухожу во сны,свои что часто снились,
боль прошла,но жизнь все равно разбилась,
соберу из частей,попытаюсь склеить,
и жизнь старую не собираюсь лелеять.

В который раз, смотреть в горящий небосвод,
в жизни и так хватает, каждодневных забот,
забудьте того меня, я давно стал другим,
о прошлой жизни своей,я уже давно забыл.


Приспів/Припев
Не повернутись нажаль,            
у це життя,               
я забуваю,всіх вас,             
зник без вороття,               

Искал слова,искал любовь
тонул в омуте,
жизнь разбита на части,
я исчезаю вроде бы.