Пробач

Стелла Горькая
Пробач мені, що покохала.
Пробач за сум в твоїх очах.
За те, що правди не сказала,
Що я твоя лише у снах.

Забудь палкії наші ночі,
Забудь цілунки ти мої.
Дівочий стан, наївні очі,
Та фотокартку розірви.

Жила тобою, бо кохала.
Майбутнього у нас нема.
Тобою я не згордувала,
Назавжди в серці ті слова.

Минуле нас з тобою вбило.
Пробач, що сплинув швидко час.
Та вже не я, а інша - "мила",
Нема, не буде більше нас...