Не чекай у моря погоди...

Белякова Светлана Николаевна
"Не чекай у моря погоди",
керуй своїм життям сам.
Ти розгублений, як маленьке дитя,
неприємності важко переносиш.
Бог дає випробування,
щоб пам`ятали в якому Світі знаходимось.
Божа благодать зійде,
і Янгол-Хранитель допоможе,
якщо не відкриватимеш скриню зі своїми нещастями.
Ледь чутне шипотіння хвиль осіннього листя.
Слухаючи його,
добре посидіти на одинці,
як у світлиці.
Невеличкі українські міста,
ми їх душа, історія й майбутнє.
Природна краса - це наш зв`язок минулого з наступним.
Добре блукати лісом,
чути запах хмизу,
скрізь грибні засідки.
У сонному вальсі беріз,
відчувається дівочий каприз.
Мова з лісом, як літопис літ.
Він живий, піклується про зустріч з зимою,
зі своєю старою знайомою.