Хвiртка хлипаe на вiтрi...

Алексей Ковалевский Укр
* * *

Хвіртка хлипає на вітрі.
Як пішов —
І не закрив...
Станув сніг.
                Жита налиті.
Чи готова ти до жнив?

Зимно вівцям у кошарі.
Біла вовна.
                Сто вітрів.
Хвіртка хлипає у хмарі.
Як пішов —
І не закрив...