9th Chorus

Джек Керуак
Alas! Youth is worried,
Pa's astray.
What so say
    To well dressed ambassadors
    From death's truth
    Pimplike, rich,
    In the morning slick;
    Or sad white caps
    Of snowy sea men
    In San Francisco
Gray streets
    Arm waving to walk
    The Harrison cross
      And earn later sunset
      purple