Тi самi слова Всё по плану

Михаил Гавриш
Текст написан на украинском и на русском языке.

Чого чекати від останніх розучених пісень,
нічого напевно,завтра буде новий день,
життя інших людей,чекаючих на когось,
чого чекати мені,що я віддам вам на томість?

Життя картина намальована чорно білим,
все що є життям, вже стало давно сірим,
поділені на групи, секції...зграї тут не потрібні,
всеодно колись,ми знову будемо рівні.

В цьому життєвому циклі,усе іде по колу,
це вже тенденція, коли діти утікають з дому,
а проблема то в чому?Батькам на це ж начхати,
я втомився...просто хочу спати.

Я пролітаю над містом,та над своїм будинком,
цікавість бере своє я перемикаю картинку,
суспільство деградує від розучених пісень,
нічого не зміниться завтра,лише будет новий день.

Приспів/Припев

Знову на ті самі проблеми,ти звертаєш увагу,
і болючими  словами,знову псуєш бумагу.

Нам не найти спасения,под вашим слоем фальши,
все по плану,как всегда,едем дальше.

2 куплет

Я снова вижу,но ухожу с рассветом,
все что мы сделали, вернется рикошетом,
а где те кто кричали:"Все будет как раньше",
Все равно в ответ получим,лишь увесистую подачу.

Люди что разбивали чужие мнения, молча,
сами себя теряют,и мы как в стае волки.
Идем войной против света,боясь умереть,
но ничего не исправишь, судьба устроила месть.

Конец разбитых иллюзий,теряем суть проблемы,
мы сами строим себя,внедряясь в чужую систему,
со стороны смотря все пролетает мгновенно,
но все равно как всегда у нас все без изменений.

Я улетаю,так как улетают птицы в небо,
ты знаешь что многие уже не жаждут мира,
с каждой секундой, все меньше веришь в картину,
без изменений все проходит, новая рутина.

Приспів/Припев

Знову на ті самі проблеми,ти звертаєш увагу,
і болючими  словами,знову псуєш бумагу.

Нам не найти спасения,под вашим слоем фальши,
все по плану,как всегда,едем дальше.