жнива

Николай Иванович Мельник
Ще  Багато часу є до жнив
А він    каже що пора вже жати
Всі  не бачать тих дозрілих нив
Господь знає що кому бажати
………………………………….
Приспів:
Де не де ще сходи зеленіють
Ніхто не вірить що прийшли жнива
Мертва ще земля  поля чорніють
Тільки   Віра до Христа  жива
……………………………………
Чи готові ми до божих жнив
Що прийдуть вони не за горами
Хто святе і правду  оцінив
Хто в свій дім відкрив віконні  рами
………………………………………..
 Не  проспіть як прийде божий час
Не потрібно речі пакувати
 Бог  завжди давно чекає вас
Вам Життя щоб вічне дарувати
……………………………………
Моя пісня