Минають роки

Галина Друзь
Минають роки не підкупно
Здається,життя йде на спад
Та хочеться вірити в те
Що можна кохати ,ще раз
Зустрівшися разом з тобою
Майнула лиш думка одна
Так хочеться бути твоею.
Хвилина ...одна..
Та разум і серце,не може
Як в юності йти в унісон
Нам добре відомо
Ніколи, не бути разом
Ту мить збережемо у серці
Як хвилю далеких морів
Для нас тоді ще гріло сонце.
А за плечима вже зима
І діти дорослими стали
Й онуків плекати пора
А серце не хоче старіти
У ньому квітуча весна ...