лиход! ва

Анастасия Начёсова
моє віроісповідання - рожевий,
твій колір очей - червоний,
як у істинних гуранів-облизувачів
чужих душ.
істина купувала білет
в одну сторону
за адресою: у вічність,
шукала у пошуковій системі
"яндекс" твій одинокий адрес -
моє id твого я.
НЕЯ шукала у душовій вино,
знаходила віскі
і давила розумом у виски.
а нирки задоволеного міста
загнивали у моєму худенькому,
маленькому кущі вовчої ягоди.
холодні вечори зігрівались
поглядом у лиходіву,
яка шукає нову жертву,
мученицю лісу, німфу...
поки ти пила і палила мене
у своїх думках та в реалі...