Зомбi

Ди Мэй
хвилини плинуть в нікудИ
ми всі вже напівмертві люди
підем зі світу назавжди
як ті старі споруди.

когось вода поглине,
когось вогонь зігріє,
а хтось і так вже гине-
у всіх душа хворіє.

ми живем як зомбі:
сон,робота,їжа,
всі думки нескромні
та вода несвіжа.

життю радіти - тупо,
допомагати - нудно.
ми живем так скупо,
шоколадно-брудно.

7.10.12