По-перше, по-друге, по-трете

Вадим Олегович Косарев
Бажаю допитатися. По-перше:
Скажи мені, де ходиш ти роками?
Я на папері власними руками
Давно портрет твій малювать завершив.

Додати кілька слів дозволь. По-друге:
Чому ти не за правилами граєш?
Когось цілуєш, пестиш, обіймаєш
Під час моєї затяжної туги.

Іще не все. Стривай. Тепер по-третє:
Чекати не лишається терпіння,
Коли в тобі прокинеться сумління?
Знайти ж мене не складно в Інтернеті…

По-перше, а по-друге, а по-третє…

(01.02.2012.19:30.ПН:195."Генератор підсвідомості")