щасливi люди

Людмила Челси
в Парижі зараз восьма ранку.
щасливі люди. заздрю їм.
мені ще довго до світанку
сиджу я в темряві німій.

поговори зі мною, тиша,
але навколо все мовчить
і в серці від образи ніша
самотність скалкою сидить.

зігрій мене, мороз зимовий,
я навіть відчиню вікно
і потеплішає навколо
але мені вже всеодно.

я проведу по шибці пальцем
дам волю я думкам своїм
в Парижі зараз восьма двадцять.
щасливі люди. заздрю їм.

       29. 09. 12