Свобода

Джо Холл
Чому так важко зрозуміти людям,
Що треба бути вільним від усіх?
Свобода краще, ніж піддатись мріям,
Котрі чужі, не варті й часу їх.
А про любов до себе вже мовчу я!
Невже так важко полюбити хоч себе?
Бо інших ми не вміємо кохати,
По справжньому кохати, як святе!
А я. Я просто хочу жити!
Не дивлячись на купу перешкод.
І мрії, щоб були моїми,
Й кохання, звісно, щоб було моє...
                Моей подруге - Алине