Що можу?

Микола Щома
Що можу?

Що можу зробити для тебе.
Не пусте щось, а повне значіння.
Щоб ти пам'ятала про мене
Тай довго з тобою стосунки я мав
-- Щоб якось надхнув я твій дух,
неподоланість твого насіння!

Максималізм етичної справи
не так орієнтує сам по собі. Таж
справа совісті, це справа людини.
Абсолютного догматизму оцінка --
Відчуття невимірної онтології
Моя персональна естетика
виключає одностійно
від мого буття!

Для мене Земля вся, це куля одна!
На ній, я є лишень хвилина.
Можу бути частина "рок-гурт"-у...

Сказав хтось: -- "Остання хвилина"
Це ангелів рок-гурт в Укаїні. Це
класичний концептний пауер метал.

Максималізм етичної справи... Там
спів сам співає. Там зимою весна!