111

Паша Дессин
Ти що, в обіймах мрій?
Сидиш і дивишся в надії
Пізнати істину подій
Глибоких почуттів вершини.

Якого кольору життя
В своїй уяві досі маєш
Про що ти думаєш, гадаєш
Коли приходить почуття?

В надіях світле майбуття
Твоє завжди перед тобою
Інакше склалося б життя,
Інакше склалась б твоя доля,
Якби її поцілував,
Якби до серця пригорнув би
У очі ніжно зазирав,
Торкнув губами її губи...

Як назавжди...
Чекай її, чекай і жди.

Можливо квіти подаруєш
Улітку ти її життя,
До серця схилиш, поцілуєш
Волосся та тонкі вуста,
Загляниш в ніжні, тихі очі -
І щось відчуєш, щось пізнаєш -
Вони на світі найдорожчі,
Вони - все те, що в світі маєш.

Можливо... Ти не помічаєш,
Що доля вас зведе в житті?
Можливо серцем відчуваєш
Хто найдорожчий на Землі?

Вона твою лиш знає кров
Чекай її, чекай і жди
Подариш їй свою любов
Лише не зрадь, лише люби.

Чекай її, чекай і жди,
Якщо твоя - твоєю буде
Нікуди їй не утекти
Знайдеш її завжди і всюди...

Зв'язала доля - так і буде,
Чекай її, чекай і жди...