Relationship with Not An Angel

Клиня Синяя Птица
I'm not in your power, it makes me fuck ... (stop me) so sweet your network ... forgive me my of wind, I want to breathe without you so freely, I'm sorry ...
*
Конечно все так как должно было быть,( freak each other out) неизбежность.... от чего ж так гадко?
*
I do not do evil, you will be worse. Fill their emptiness (pain) to another ... Kill me, my immortal like me to kill you ... venomous bite, check for durability.
*
Oye mami Но ты не Боялась, if you like it mocha Желанно просила: Come get a little closer "Целуй меня так, чтобы я не забыла"... And bite me en la boca и ты не забыла…    Совсем другая ты…- чужая ты…  I'm safe Up high (LIE)(c)
*