Шановному...

Валентина Суханова Ассорти
Що за грюк? Що за грiм?
Якi такi вicтi?
Керiвник сюди зайшов -
Не всидить на мicцi.

Вiн пiд руку дасть чортiв
Тим, хто попадає,
Але все це для порядку
Злостi вiн не має.

Може хтось не розумiє
Всi його манери
I тихесенько, пiд нiс
Пошле до халери...

Також скажуть:
"На язик вiн такий хоробрий!"
Але тiльки i того...
А в душi вiн добрий.

Та ще з гумором у нього
Нема дефiциту,
Та й мужик вiн, як то кажуть,
Не аби як - з виду.

Та ось ще одна порада,
Ще одна турбота -
Не кладiть, коли вiн лає
Йому пальцi в рота...

Побажаємо йому тембру не губити
А здоров,я берегти,
З людьми добре жити!

Побажаємо, ще бiльше
Днiв щасливих в роцi?
Бо такi оригiнали
Не на кожнiм кроцi.

Побажаємо йому
Успiхiв пiд свято,
Бо таких спецiалicтiв
Не так i багато...

Побажаємо пройти по дорозi смiло
Та завжди в руках тримати
Бажанеє дiло!