Летний вечер

Куликова Юлия Олеговна
 Неначе сонні — сутінки шепочуть…
 Усесвіт вкрила тепла шаль м’яка.
 А я сумую — я до тебе хочу:
 Щоб знов плеча торкнулася рука;

 Від поцілунків пристрасних пухкими
 Щоб стали знов мої тонкі вуста;
 Щоб з квітів лугових пахучий килим
 До сходу сонця пишним ліжком став,

 А жар твоїх обіймів — ніжних, грубих —
 Жагу розбуркав, розігнав думки;
 І щоб стискав ти безсоромні груди
 До болю, болю з присмаком гірким;

 Щоб зорі сполошив нестримний стогін,
 Як обіцянка дивного смаку,
 Що приховався між дівочих стегон
 Та лишить слід лише на язику.