Моя дiвчина

Вольнова
Моя дівчина – збиті коліна,
Як сигнал світлофора – стоп,
Моя дівчина – наче руїна,
Моя дівчина – калейдоскоп.
Засинає в моєму ліжку,
Гаряча і нетвереза,
За вухом, неначе кішку,
Когтиська, неначе леза,
Шукають мене в подушках,
А після танцюють по тілу,
Про таких я читала в книжках,
Жили кажуть, десь біля Нілу,
Моя дівчина – білий сфінкс,
Пакунок нічних таємниць,
Ми вже бачились десь і колись,
Але хто із нас падав ниць?
Моя дівчина – алії губи,
Як сигнал світлофора – йти,
Моя дівчина – струни і труби,
Моя дівчина – траси й мости.
Засинає в моєму ліжку,
Після соку, горілки й машин,
Як змогла, написала б книжку,
Про звабливість її глибин.