Зно

Дмитрий Клепча
Зноў чарговая восень
заліла сэрца дажджом,
зноў гэты верасень
расфарбуе толькі ром.

зноў у думках толькі ты,
зноў цябе побач няма,
хутка ляцяць мае гады
вось і карчма.

зноў да бяспамяцтва,
але не магу забыць.
зноў адзіноцтва,
хачу сябе забіць!

не хопіць, не хопіць
мне на гэтае моцы!
калі закрываю вочы,
буду Бога маліць,

каб забыць твой твар,
вочы і пах назаўжды
не бачыць пра цябе мар.
Зноў прыйшоў у нікуды.

Зноў чарговая восень,
заліла сэрца дажджом.
Зноў гэты верасень
расфарбуе толькі ром.