Розкраду

Мантихора
Розкраду  тебе  на  посмішки  й  обійми,
Роздарую  всьому  світу  твої  вірші.
І  в  тобою  недописаній  картині
Розрізню  об'єм  римованої  тиші.

Розкладу  дитячі  мрії  по  кишенях,
Розпланую  перший  крок  у  неминуче.
І  в  тобою  не  відстріляних  мішенях
Роздивлюсь  уламки  спогадів  болючих.

Розділю  твої  тривоги  навпіл.  Годі!
Розжену  не  дощ  і  хмари  -  тільки  пам'ять.
І  в  тобою  вже  підписаній  угоді
Розпишуся  замість  того,  хто  злукавить.

(12.10.2012)