Цяжкi боль

Максим Чапко
Не зрабіў памылку, але лічу што трэба,
Мне знайсці адказ, каб не чуць той смутак.
Можа гэта знак, хтосьці мне павера,
І знайду падтрымку - і ніхто не згубіць.

Можа дапамогуць, каб знайшоу адказ свой,
Гэта вельмі цяжка, я баюся зноў.
Я хачу памерці, быць як воўк на волі,
Не хачу я жыць, бачыць гэтых сноў.

Але, што мне трэба? Без жыцця - ніхто я.
Толькі памяць родных, страты боль... І зноў.
Не жадаю смерці, што нясе турботы,
Я жадаю жыць... І тварыць любоў.