Татовi...

Марина Степанская
Атропа невблаганна павутинку

Розрізала, спинивши плин життя...

До Бога Ти полинув! І сльозинку

Криваву Янгол втер Тобі... Буття

 

 

Здригнулось, розчепірившись від болю,

Створивши порожнечу... Тату мій

Стражденний! З тіла тлінного на волю

Господь Тебе покликав, і сувій

 

 

Земного існування Він, згорнувши,

Молитву дав живим про Тебе. Тато,

В оселю Божу двері відімкнувши,

Пішов, лишивши нас побачення чекати...

 

 

14.10.2012