Лiс

Инна Приходько
Вплітає ліс червлені кісники
у бурштинові коси листопаду,
пишноту шат, щемливо нетривких,
пестливий вітер сповиває радо.

Зловила осінь сонце на льоту,
несе в долонях до свого маєтку,
де вишиває прошву золоту
на сторінках всесвітньої абетки…