Каламбур на беларускай мове - 32

Леонид Ганчаров
 Каламбурны дыялог няголенага мужчыны с жанчынай сам-нАсам

 Шапчу жанчыне: "Ці не час нам АГАЛІЦЦА?"
 - На цела гАліцца жадаеш? А  ГАЛІЦЦА?
 Прымі хутчэй патрабаванні мае ВУСНЫЯ:
 Ідзі галІся! Абкалола сабе ВУСНЫ  Я!..

 *****
 Каламбурный диалог небритого мужчины с женщиной тет-а-тет

 Шепчу женщине: "Не время ли нам обнажиться?"
 -На тело посягнуть желаешь? А бриться?
 Прими быстрее мои требования устные:
 Иди брейся! Исколола себе уста я!..