Картина...

Белякова Светлана Николаевна
Картина Всесвіту дуже цікава.
Ніколи не йди проти долі.
Будуй дім, а не халупу.
Закладуй фундамент цінний
для життя свого у просторі.
Раніше гувернантки навчали манерам,
рукоділлю, танцям
та як поводити себе за сніданком.
А зараз, кажучи без образи,
живемо, як ті неандертальці.
Де ділись наші вишукані манери,
стільцем не поступимось людині старенькій.
Марно про це навіть говорити,
якщо проституція і наркоманія
править життю паради.
Скажу, що за Державу гірко,
бо працює наш народ плідно.