Пташка

Галина Друзь
Знайте люди дорогії
що щастя від Бога
Бо на землі появилась
Чорна пташка,та біла у небі
Розправила вона крила
По небу літає
Хто благає в неї щастя
То ви йдіть до Храму
Кому осуд та злорадство
Вам до мавзолею
Цурайтеся,добрі люди
Та знайте вже міру
Бо бажання вам і вашим..
Зведе у могилу ...