Не кохать?

Мега Паша
                вдохновение пришло отсюда :


                "Кохайтеся, чорнобриві,

                Та не з москалями,

                Бо москалі — чужі люде,

                Роблять лихо з вами..."

                Т.Г.Шевченко
               

Дивилася як листя облітало...
Так сонця мало,серденько тремтить.
Чому воно нестримно так кохало?
Тепер вже каяття-минула мить.

Пішов коханий,та не озернувся,
Навіщо ти  ,не пізнана була?!
А ти лишилась...Тільки б схаменувся-
Що ти для нього -ружею цвіла!!! 

Лелекі в небі,гелготять: -Пробачте!!!
Але вже час,не можна більш чекать.
Колиб хто знав,що сердцю більше важче,
Кохати так,чи кращє не кохать?

Тепер що зробиш?Він пішов від тебе...
І не повернеться,з лелеками назад.
Твое кохання скінчилось,так треба...
У парі, вам не слухати-  цикад!