I love you - я люблю тебя

Николай Околелов
My love makes me sick!
My love makes me shout!
I embrace you gently!
And I kiss you serenely!

You are such a beauty!
Like an angel at the paradise gate!
Words fail me eternally doesn’t suffice!
When with you my heart melts!

If to gather we are stronger man any pain!
And are not afraid of any share!
We are full of feeling, power and  courage!
I wanna be by your side now!

I’ll never give you to anybody!
I’ll always love you all by myself!
I’ll always stay by your side!
I love you madly!!!



я люблю тебя до боли!
я люблю тебя до крика!
Обнимаю тебя нежно!
А целую безмятежно!

Ты красивая такая!
Будто ангел у врат рая!
Слов мне вечно не хватает!
Сердце рядом с тобой тает!

Вместе Мы сильнее боли!
Не страшимся любой доли!
Чувства, сила, доблесть в Нас!
Я хочу к тебе сейчас!

Никогда, никому тебя не отдам!
Буду всегда тебя любить сам!
Буду рядом с тобой всегда!
Люблю очень сильно тебя!