Ти

Паша Дессин
Ти в зачарованих садах
Ховала своє миле серце
Від мене
Я запалив твої вуста
Безмежним дотиком до тебе.
Ти забувалася сказать
Що дякуєш за ці квітки
Вони в руках твоїх тремтять
І розцвітають залюбки.
Назавжди б впасти до цих ніг
Схилить лице на теплі руки
Їх цілувати цілу ніч
І слухати розмови чудні.
Що ти зробила?
Що знайшла в моєму серці?
Дивина... Лише печаль...