Хто ти

Паша Дессин
Хто ти, хто ти?
В своїй уяві
Малюєш дивні візерунки
Долини, гори і ліси.
Хто ти, хто ти?
Що дивно дивишся на мене
І хилиш образи свої
В мої думки.
Хто ти, хто ти?
Що цей вогонь так розпалила
Що вянуть навкруги квітки