Эмили Дикинсон. Ничто не вечно

Дюринг Евгений
Ничто не вечно под луной.
Ничто не вечно на Луне.
О лете думаешь зимой,
А летом – о зиме.

–––––––––––––––––––––––––––––
Emily Dickinson. 8043

Under the moon nothing lasts forever.
Nothing lasts forever on the Moon.
In winter man uses to think of summer
And in summer – of winter frost.