Кохання

Людмила Мишагина Ми-Шутка
Кохання моє,
Як пишна півонія,
Розквітло у тихому
Серця куточку.
Великою квіткою,
Повною сили
І сяйвом чудовим
Пишається ніжно.
Як зберегти
Від холодного вітру
Це диво, що взимку
Невчасно розквітло…