екзистенцiйний джаз

Марина Степанская
Жовтневої пори екзистенційний джаз…
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Жовтневої пори
Розкішні кольори -
Форшлаги та морденти,
СинкопАплодисменти!


Акорди золоті,
Арпеджіо багряні -
Всі tutti й соло ті –
Арфові й фортеп'янні –


Жовтневих кольорів
Екзистенційний джаз…
***
А день вже постарів,
За обрій втік від нас…



18.10.2012