Мабуть

Твой Кай
Мабуть,з тобою ми не назавжди...
Там, десь в далечі, осінь знов блукає,
там листячко шепоче "відпусти",
воно свободи-вітер знов шукає.

Шепочеш ти: "забудь всі почуття",
як листя осіні, свободи ти прохаєш.
Але мені не буде майбуття!
Без тебе,мила, що чудово знаєш.

А ти шепочеш :"це не назавжди.
І, незабаром, ти все зрозумієш,
з душі своєї осінь відпусти,
і відпустити почуття зумієш".

2010