Дивись на мене з-за туману

Маргарита Шеверногая
Дивись на мене з-за туману:
Тобі найкраща і жадана!
Ти мій принадний силует
Оспівуєш, немов поет.

Для тебе гарна я і гожа,
Єдина – ні на що не схожа.
Уста солодкі, ручки білі,
На щічках ямочки премилі,

Звабливим поглядом чарую,
Словами щастя намалюю.
І не помітиш ти в імлі,
Що зовсім не така я, ні!

То краще ти не наближайся,
Що полюбив – не роздивляйся!
Живи в солодкому тумані
Своїх фантазій і обмані…