Башавди. Лиле Перегуде

Лилит Мазикина
Рат кхаруны криго лыджял мро ди
гиленса тырэ - муры рувэскрэ киркэ.
Пхейо, ракир мангэ, кай лыян башавди
синя глосьенца, бидатыр бутто шукэ?
Лакэ дро куна бы тэ пасёл издраны
штыл пхурдыпнэстыр чёнэскрэ, да тэ кхэлэл
длуга пхарэ мирикленца, галёв, роспхэны
датэ кхинятэ страшна скаски калэ.

19 октября 2012