я буду любити!

Стася Деркач
У мене більше немає сил,
Я більше не хочу любити,
Це ніби літати без крил,
І серце своє губити.

І тягнеться далеко потяг
І дощ так легко капає в долоні,
Не зігріває мене теплий одяг,
А серце ніби в полоні.

Не хочу,не хочу кохати!
Та серцю не накажеш,на жаль…
Та дуже боляче мені відчувати
В душі своїй гірку печаль.

Я буду,чуєш,завжди буду!
Любити твої чаруючі очі.
Ніколи,чуєш ніколи!
Тебе я не забуду…