Нiмецька бабуся пер. на украин. автора

Наталья Викторовна Лясковская
Бабуся iжачка Сашка
мені однесь сказала:
«Дитя зер шлехт п’є молока
унд спить, натюрлiх, мало!
Майн гот, за що ота бiда
 турботливiй гросс мутер:
унук сидить, не тронь вода, 
уткнувши наз в комп’ютер!»

«Неправда!» — автор закричав,
складаючи цю книжку.
Комп’ютер теж не промовчав:
«А вiн мене i не включав —
він кормить сиром мишку!»