Утома

Станислава Москалец
Шаленим серцебиттям
Вдаряю по власним мріям,
У муки без вороття -
Така собі ейфорія.

У вир білосніжних мар,
Обшитих червоним болем,
Мов дим від твоїх сигар
Туман обіймає поле.

Серденько моє болить,
Так, начебто гонять з дому...
Коли ж та настане мить,
Що вкраде мою утому...