цяжкiя хвiлiны

Юлия Храмцова
пачуццё гумару
страчана,
страчаны
надзеі,
ахвяраваны
апошнія
грошы.
твой светапогляд
амаль што
дарослы,
але твае думкі,
твае словы,
учынкі -
хлусня самаму
сабе - і ўсё.

19.08.2012