Довiра

Инна Приходько
Вразливий паросток довіри
вріс у надій озимину,
коли зізнань лунку струну
торкнуло сьогодення сіре.

Сторожкість згинула у вирі
жаги, та скрути тінь мала
ще підгризає спроквола
коріння паростка довіри…