Слухаю музику...

Тамара Севернюк
Слухаю музику темного неба-
Ночі вінець.
Де ти сьогодні? І де я - без тебе?
Пахне чебрець.

Крутить транзистор набридлу "шарманку",
Ледве терплю.
Жду-не діждуся нового світанку,
Знову - люблю.

Знов прокидається справжності ера,
Інше - вертеп!
Знов поспішає перо до паперу,
Хвилиться степ.

Це - нескінченне...
І слава всевишшю.
Гріх без вини.

Слухаю музику чорної вишні.
Боже, храни...