Осiннiй песимiзм

Диана Столярова
                на укр. языке

І знову осінь у моїм саду,
Й у серці осінь - почуття застигли...
Те, що шукала, я вже не знайду...
Аж до весни чекатиму відлиги...

Я не кохана... Мабуть, не дано,
Не всі ж щасливі люди є між нами...
...Знов барабанить дощ в моє вікно,
І краплі скло вмивають, мов сльозами...

А дуже скоро вже прийде зима.
В обіймах теплих не мене зігріють...
З зимою я лишаюся сама.
Я не кохана... Може, хтось не вірить...

І знову осінь... Вітер на душі...
Жадає серце щирого кохання!
Не спиться... Знов писатиму вірші
Про свої, мабуть, марні сподівання...

(дякую за натхнення http://www.stihi.ru/2010/09/12/1946)